Viime viikolla Whippet-Harrastajat järjesti treeni-illan whippeteille Tuomarinkartanolla. Paikalle saapui 4 Q-pentua sekä 3 P-pentua ja 2 N-pentua. Virallisen mitan tapahtumassa saivat Hulda (B. Panem Et Circenses) 44,6 cm ja Papu, joka uusintamitattiin 50,7 cm.

Pennut juoksivat käsivieheen perässä ja muut moottorivieheellä. Todella ylpeä sai olla pennuista, jotka näin 14-viikkoisina kaikki innolla jahtasivat viehettä ja tappoivat sen myös mallikkaasti. Kuvia löytyy täältä.

Seuraavan Besties-pentueen emä Tuikku (FI CH Jagodas Gingembre) näyttää, että sujuu se radalla juoksu myös näyttelykoiralta!

Sunnuntaina oli vuorossa Pohjoismaiden mestaruuskilpailut Sarkolan maastoissa. Daami juoksi elämänsä toisissa kisoissa hienosti kakkostilalle ja sai SERTin. Daamin sisko oli kolmas ja siskopuoli samasta isästä voitti normikorkuiset nartut. Urosten kilpailun voitto meni Tuikun pojalle Dustylle (PMM-11 Just Nosy Sandstorm), joka aloitti kilpailu-uransa upealla tavalla suoraan mestaruuskilpailuiden voitolla!! Onnittelut vielä tätäkin kautta Tarulle ja Dustylle!

Besties-narttuja oli mukana kaksi; viikko sitten valioitunut Iisa kompuroi alkuerässä ja törmäsi kaveriin finaalissa päätyen kisauransa heikoimmalla tuloksella sijalle 14 kera SA:n ja viime vuoden Suomenmestari Hertta juoksun jälkeen hieman pehmeässä kunnossa samaten teki itselleen heikoimman kisatuloksen sijoittuen seitsemänneksi SA:n kera.

Kisaturisti Blondie ja Daami odottaa vuoroaan

Kuvia kisapaikalta löytyy myöhemmin täältä. Kameran muistikortilla nimittäin oli yli 1000 kuvaa, jotka odottelevat käsittelyä...