Vappuvapaalla ehdimme nautiskella kauniista säästä lasten ja koirien kanssa niin kotipihalla, hiekkakuopalla että muutenkin. Minä pääsin harjoittelemaan mopoilua, kun ajelin lainapäristimellä hiekkakuopalle muun porukan ajaessa autolla perässä. Matkaakin kertyi mukavasti sellaiset 15 km suuntaansa. Huomenna on taas seuraava varsinainen ajotunti ja tavoitteena se kauan kaivattu A-kortti vielä toukokuun aikana.

Hiekkakuopalla Ripa teki löydön, kun Leialta keväällä kadonnut panta löytyi yllättäen. Sitä kyllä etsittiin silloin ja vielä sen jälkeenkin useita kertoja, mutta pääasia että yleensä saatiin se takaisin, kun se oli erityisen mieluisa ja vielä hauskasti samaa kangasta kuin isännän farkkutakki.

Hantan massu jatkaa kasvamistaan; tässä muutama kuva eiliseltä.
1518952.jpg
1518954.jpg

Hantta on saanut uuden hienon pannan Englannista Ripan tädiltä, joka on itsekin rottisihminen ja vallan ihastunut meidän Hanttiaiseen.
1518956.jpg 

Iloisia uutisia saatiin pohjoisen suunnalta, kun Hantan sisko Heri ja omistajansa Jenna suorittivat vappuna hyväksytysti BH-kokeen Lohtajalla. Superonnittelut koirakolle ja tsemppiä tuleviinkin koitoksiin; siitä se lähtee!