Kävimme Ronjan kanssa eilen tokoilemassa Askolan Country Dogs´n järjestämissä kisoissa. Sää suosi, kun oli lämmintä ja aurinko paistoi sopivasti. Kokeen aikataulu oli tunnin etuajassa, joten pääsimme aloittamaan hyvissä ajoin ja kuten arvata saattaa, olimme Ronjan kanssa ensimmäisinä vuorossa. Verrattuna viime lauantain suoritukseen onnistuimme todella hyvin. Tosin pikkuvirheet menivät ristiin; viimeksi koira ennakoi ja nousi perusasentoon paikallaolossa ennen käskyä ja tällä kertaa ei noussut sitten käskystäkään eli olin ilmeisesti onnistunut viikossa kääntämään tilanteen päälaelleen?! Vastaavasti itse en antanut yhtään lisäkäskyä, kun viimeksi keräsimme nollia ylimääräisistä lisäkäskyistä johtuen.

Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 9 (ei noussut perusasentoon)
Seuraaminen kytkettynä 9
Seuraaminen taluttimetta 8,5
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 9 (ei noussut perusasentoon)
Luoksetulo 8,5 (jäi liian kauas enkä halunnut antaa lisäkäskyä)
Seuraaminen seisomisen yhteydessä 10 (Tämä on hauska, kun en ole koko käskyä sille vielä opettanut! Hätäpäissäni ajattelin, että nolla tulee kuitenkin eli siinä mielessä ihan sama, joten kokeilin sanoa odota JA SE TOIMI!)
Estehyppy 9,5
Kokonaisvaikutus 10

Pisteet yhteensä 181,5
1. palkinto ja kunniapalkinto

Tuomari oli hyvin otettu näinkin harvinaisen tokokoiran suorituksesta ja tuli oikein erikseen kehumaan koiran hyvää kontaktia ja yhteistyötä. Kyllä me oltiin Ronjan kanssa kovin tyytyväisiä koepäivään.  = )