Riiviölauma tulee huomenna luovutusikään. Illaksi niille onkin varattu eläinlääkärintarkistus sekä sirutus ja sitten katras on valmiina lähtemään maailmalle.

Kuluneella viikolla pennut ovat kasvaneet ja oppineet paljon uutta. Ulkoilua on ollut aiempaa enemmän ja pennut ovat nauttineet pihalla kirmailusta sekä laajentaneet reviiriään päivittäin. Pihalta löytyy kiinnostavia kiipeilypaikkoja, isoja kiviä, autokatosta ja oksakasaa, jonka ympärillä pennut näyttävät leikkivän piirileikkiä. Jokainen pentu on saanut myös harjoitella pitämään pantaa kaulassa.

Uusi hauska keksintö on viehe, jonka perässä ollaan nyt muutamana päivänä juostu ja täytyy sanoa, että rajua on meininki tällä katraalla! Alta aikayksikön saaliissa on kiinni vähintään puolentusinaa pentua, joista jokainen yrittää repiä sitä itselleen eikä irrota millään. "Vieheenvetäjällä" tarvitsee olla kunnon käsineet, jos haluaa säästää kätensä palovammoilta. =  )

Lauantaina Hanttiainen ja Ripa kävivät Valkeakoskella Kellokisoissa saaliinaan tottelevaisuudesta 92 pistettä ja esineruudusta täydet 30 pistettä, joten vielä on hyvät mahdollisuudet kunnon tulokseen, jos tämän päiväinen jälki menee edes kohtuullisesti. Pidetään peukkuja ja varpaita pystyssä koirakolle!