Viime viikonloppuna olimme koko perheen voimin CCCF ry:n järjestämällä leirillä Mäntsälässä. Osallistuin Pokan kanssa jälkiryhmään, jossa kouluttajana toimi Harri Forssten. Saimme paljon uutta oppia ja kriittistä palautetta työskentelystämme. Ehdimme viikonlopun aikana tehdä useammankin jäljen ja ensimmäiset 90 asteen kulmat siinä ohessa.


Lähtö paalulta


Kulmaa pukkaa!

Koira ja erityisesti sen vietit saivat positiivista palautetta , mutta ohjaajan toiminnassa löytyi vastaavasti paljon hiottavaa. No, yritetään ottaa opiksi ja hyödyntää saatu palaute; sitä vartenhan sitä koulutusta haetaan, että jotain myös opitaan!

Torstai-iltana oli vuorossa Kartanolla treeni-ilta, jossa ensimmäisen ryhmäkokeensa juoksi hienosti Ruuti ja soolokokeen myöskin hyväksytysti Vito. Samalla saatiin mitattua Vito (51,0 cm) ja ja veljensä Papu (50,7 cm), kolmas velipoika Frank oli niin innoissaan tilanteesta, että sen mittaus ei onnistunut tällä kertaa...

Ja niitä uutisia eli Hymyllä alkoi kovasti odotettu juoksuaika ja astuttamaan päästään näillä näkymin kahden viikon päästä!