Lauantaina juostiin Suomi Cup-kutsukilpailu viime kauden voitokkaimmille maastojuoksijoille. Besties-kasvateista kutsuttuina olivat Lumpeenkukka "iisa" ja Linnanneito "Pulu", joka joutui jättämään kisan valitettavasti väliin edellisviikonlopun kisoissa sattuneesta tikkausta vaatineesta haavasta johtuen. Iisa edusti tiimiä hienosti sijoittuen kovassa seurassa normaalikorkuisten narttujen neljänneksi.


Besties Nippa Nappa omistajineen palkintojenjaossa

Sunnuntain äitienpäivämaastoissa puolestaan kärkikahinoissa oli mukana Iisan ja Pulun veli Sepe (B. Lakupekka), joka sijoittui normaalikokoisten urosten kolmanneksi SA:n kera. Narttujen kakkossija meni puolestaan Hertalle (B. Nippa Nappa), jolle nämä olivat vasta toiset kilpailut. Onnittelut Hertalla ja Jaanalla, Sepelle ja Hannalle sekä Juhalle ja Iisalle sekä Tiinalle!

Ja sitten vähän toisenlaista uutista eli Vappu kävi tänään röntgenissä ja sieltä tuli karu tieto; ei sittenkään pentuja odotettavissa Vapulle. Tämähän oli siis Vapun toinen astutusyritys, joista kumpikaan ei ole tuottanut toivottua tulosta, joten nyt neljän vuoden ikään ehtinyt Vappu jää viettämään leppoista kotikoiran elämää eikä enempiä yrityksiä ole tarkoitus toteuttaa sen kohdalla.

Tässä puolestaan Vapun äiti Hymy 40 vrk ensimmäisestä astutuksesta ja aika ilmeistä on, että pentuja on tulossa ja paljon! Ultrassakin niitä nähtiin viikko sitten siihen malliin, että eläinlääkäri povasi yhdeksää puppista. Vielä reilut kolme viikkoa odotusta edessä päin, Hymyn laskettu aika on 1.6.2010.