Kesälomaa on vielä reilu viikko jäljellä ja kiire tuntuu olevan kova, kun ei meinaa ehtiä edes kotisivuja päivittämään... No todellisuudessa aika kuluu pentujen kanssa pihalla ja kaikkea muuta touhutessa, joten tietokonehommat jäävät pakostakin vähän vähemmälle.

Oliverin kotiinpaluu on edelleen työn alla ja jos löytyisi kuukauden kuluessa Amsterdamiin matkaaja, joka voisi herran ottaa mukaansa kotimatkalle Hollannin suuntaan ; saa ilmoittautua meille! Saimme myös iloisen uutisen näyttelyrintamalta, että Oliverin sisko Spinneyhill Genevieve at Turnstone oli napannut toisen sertin Englannissa itselleen ja päätyi sijoittumaan myös ryhmässä toiseksi.

www.highampress.co.uk/blackpool/hound.asp

Linkin takaa löytyy myös kuva siskosta.

Hertta-Nippis eli Besties Nippa Nappa on juossut alkukauden todella upeasti, kolme maastokilpailua takana ja plakkarissa kaksi sertiä!! Todella upeaa Jaana ja Hertta!! Velipoika Vito aloitti myös lupaavasti, mutta satutti jalkansa vapaana juostessaan, sai sirpalemurtuman varpaaseen, joka poistettiin muutama viikko sitten. Vitolle pikaista paranemista; vilkkaan ja vauhdikkaan nuoren uroksen pitäminen naftaliinissa kun ei varmasti ole herkkua niin koiralle kuin omistajallekaan...


P-pentue 4 viikkoa

Hymyn ja Oliverin pennut ovat ulkoilleet säiden suosiessa päivittäin ja tutustuneet ensimmäisiä kertoja vieheeseenkin. Kaikki pennut ovat alustavasti varattuja, kiitos kaikille kiinnostuneille. Seuraava pentue on suunnitteilla alkuvuodesta 2011.