Kasvatinomistajat ovat olleet taas kiitettävästi aktiivisia ja tuloksia on tullut niin maastoissa, terveystarkastuksissa kuin mittauksessakin. Besties Nokon Nuuka "Vinka" kävi virallisessa mitassa ja on mainiosti 46,2 cm korkea.

Besties Järkikulta "Meeli" kävi virallisessa sydän-, silmä- ja polvitarkastuksessa ja oli hienosti kaikilta osin terve. Samalla kertaa käytimme polvitarkastuksessa N-pentueen emän Macawe Moon Princess Leian, jolla oli myös 0/0 polvet. Leialtahan on jo aiemmin tutkittu silmät ja sydän terveiksi. Tässä vaiheessa voin jo paljastaa, että Leialle on suunnitteilla seuraava Besties-pentue alkuvuodesta 2011...

Ruotsissa Leian poika Nitro (Besties Nysse Tulee) on saavuttanut upeasti kaksi avoimen luokan ykköspalkintoa jälkikokeesta ja toinen maksimipistein 42 p. Nitro on myös juossut soolokokeen radalla, joten lisää tuloksia lienee luvassa lähiaikoina.

Viime viikonlopun maastokisoissa juoksi taas Besties-koiria hienolla menestyksellä. Narttujen kakkonen SERTin kera  sekä Keski-Suomen kennelpiirin mestari 2010 oli Besties Linnanneito "Pulu" ja ylikorkeiden urosten voittaja Besties Nääs Ville "Näsä", jolle tämä oli kolmas kilpailu ja samalla kolmas SERT!

Kasvattajalta taas lämpimät onnittelut ja kiitokset kaikille aktiivisuudesta!