Meillä on pitkästä aikaa uusi Besties-valio ja ensimmäinen laatuaan eli Nitro Ruotsissa saavutti jälkivalion arvon verijäljeltä suoraan kolmessa kokeessa! Hienosti ovat nämä Leian ja Peltsin lapset käyttöpuolella tahkonneet näin kaksivuotiskaudella; SMM ja neljä sertiä Hertalle, Nitrolle jälkivalion arvo ja Näsälle kolmesta kisasta kolme sertiä. Saas nähdä mihin vielä ennättävätkään...

Leian seuraavan pentueen isäehdokas suuntaa terveystarkastuksiin lokakuussa, joten sen jälkeen voidaan raottaa myös tulevia pentusuunnitelmia hieman tarkemmin.

Maastoissa on taas juostu ja sunnuntaina Kartanolla pieni sininen Iisa (Besties Lumpeenkukka) tempaisi hienosti norminarttujen voittajaksi, sai kolmannen sertinsä sekä HVK:n mestaruuden! Onnea Tiina ja Iisa!!

Pokka-corso kävi virallisissa lonkka- ja kyynärkuvissa; tuloksena mainio A/A ja 0/0!! Koko pentue on nyt virallisesti kuvattu ja saldona upea 4 x A/A ja 0/0 sekä 1 x B/C ja 0/0. Onnittelut kasvattajalle hienosta tuloksesta!


Pokka ja Blondie

Niin, Blondie eli Collooney Blonde Bombshell on siis perheemme uusin tulokas, joka kotiutui elokuussa Pohjois-Irlannista. Sukutaulu löytyy täältä thewhippetarchives.net/details.php


Meidän valkopäät Finni & Daami viihtyvät toistensa seurassa


Besties Pro Et Contra "Alex" 15 viikkoa


Blondie & Alex ja uudet pannat Muklelta


Besties Poli Di Umbuendo "Pippa" ja kaverinsa Dot, kuvaaja ja omistaja Heli Laitinen