Seuraava Besties-pentue on suunnitteilla alkuvuodesta 2011 Leialle (Besties N-pentueen emä) ja Hymyn pojalle Epelille (Pipsqueak Obelix). Sukutaulu löytyy täältä http://thewhippetarchives.net/testmating.php?dam=13664&sire=63202 ja Epelistä videonpätkää täältä http://www.youtube.com/watch?v=X6CR_htEKZA.


Epeli

Tavoitteena on löytää luonteeltaan toisiaan täydentävä yhdistelmä, jossa saadaan Leian vauhti ja rohkeus yhdistettynä hymymäiseen rauhallisuuteen ja järkevyyteen. Juoksutaipumuksia on löytynyt sekä hymyläisiltä (sertejä ja SA:ta maastoista) että leialaisilta (useampi SERtin maastoissa juossut jälkeläinen sekä tietysti tuore Suomen Maastomestari 2010 Besties Nippa Nappa). Hymyn kaikki tutkitut pennut (myös Epeli siis) ovat olleet terveitä sydämen, silmien ja polvien osalta.


Leia kuvassa 2 vuotta


Leian naama

Leian paras saavutus näyttelyissä on erikoisnäyttelyssä avoimen luokan neljäs (noin 30 osallistujaa avoimessa luokassa) ja Epelillä on yksi vara-SERT. Epelillä on ollut yksi pentue Puolassa ja sen jälkeläiset ovat aloittaneet lupaavasti näyttelyuransa pentuluokissa.

Jos siis etsit monipuolista harrastuskaveria, ota ihmeessä yhteyttä. Ensimmäinen pentu on varattu minulle, kun viimeksi jäin ilman! Razz