Blondie-neiti palasi takaisin näyttelykehiin pääsiäisen onnettomuuden jälkeen ja hienosti Blonkku sen tekikin! Limingan ryhmänäyttelyssä  juniorit arvostellut Jo Schepers antoi ERIn ja luokkavoiton ja Knut Blutecher sijoitti Blonkun kakkoseksi paras narttu -luokassa, mistä heltisi myös ensimmäinen SERT. Voittaja oli FI CH Mossbawnhill Dream On, jolla muuten on Blondien kanssa yhteinen isoäiti.

Arvostelu (Jo Schepers) 15.7.2011: "15 kk. Hyvännäköinen nuori narttu. Hyvä tyyppi. Hyvä kokonaisuus. Narttumainen pää. Hyvät korvat, silmät ja hampaat. Tyypillinen selkälinja. Hyvä hännänkanto. Suorat raajat, hyvät käpälät. Hyvät lihakset ja kulmaukset takana. Ihana turkki ja kunto. Liikkuu ja esiintyy hyvin. Hyvä luonne."

Ei voi muuta kuin olla ihmeissään, kun silloin pääsiäisenä vaikutti, että hyvä jos tästä vielä koira tulee...!

Oulun KV-näyttelyissä Blondie nappasi sileät ERIt molempina päivinä, Daami sai kaivatun EH:n maastokisoja varten ja Leia kaksi ERIä.

Viime viikonloppuna oli vuorossa Tuomarinkartanolla Eukanuba KV, jossa tuomarina arvostettu rodun asiantuntija Espen Engh Norjasta.  Hän lausui Blonkusta näin: "14 kk vanha narttu. Erittäin viehättävä. Pään mittasuhteet voisivat olla paremmat. Esinomainen eturinta. Kaunis alalinja, erittäin kurvikas. Narttu pääsee omimmilleen liikkeissä. Erittäin yhdensuuntaiset liikkeet edestä ja takaa."

Nyt onkin vuorossa pitempi tauko näyttelyissä ja Blondie saa alkaa harjoittelemaan vapaana juoksemista. Tapaturman jälkeen sen on ollut tyytyminen hihnalenkkeilyyn, mutta nyt voimme jo pienen lämmittelylenkin jälkeen antaa sen juosta irti.