Hantan häntä näyttää jo paremmalta ja koira on taas oma itsensä. Eilen käytiin harjoittelemassa tottelevaisuutta kentällä ja Hantan lisäksi otin myös Ronjan ensimmäistä kertaa kentälle mukaan. Koleasta säästä huolimatta Ronja jaksoi olla innostunut ja malttoi myös keskittyä vaikka häiriötekijöitä oli kovasta tuulesta ja kolisevista peltisistä parakeista sekä useista muista koirista alkaen ja kaiken huippuna pari poikaa tuli vielä pelaamaan palloa samaiselle kentälle! Ainoa hieman enemmän kiinnostusta herättänyt häiriötekijä oli yhden koiran patukat, joita heiluteltiin ahkerasti narun päässä..

Seuraamista henkilöryhmässä kokeilimme ensimmäistä kertaa, muutaman luoksetulon otimme ja ihan perushallittavuuteen ja kontaktiin keskityimme. Maahanmeno ei houkutellut kylmään maahan, joten sitä ja paikallaoloa treenaamme toistaiseksi vain sisätiloissa.

Oli muuten mukava nähdä kentällä useampi koirakko, joista kokenein kisaa tokossa erikoisvoittajaluokassa. Kyllä antaa kivasti motivaatiota, kun näkee oikein todella toimivaa yhteistyötä koiran ja omistajan välillä. On meillä vielä paljon tekemistä...