Ripa sai yllättäen pyynnön osallistua Hantan kanssa SRY Päijät-Hämeen alaosaston joukkueessa Kellokisoihin. Lajiksi valikoitui jälki, jossa koira on edennyt hakua pidemmälle. Syksyksi on tosin tarkoitus saada myös haku kisakuntoon ja ensimmäiset kisatkin on suunnitteilla, mikäli juoksuaika ei ehdi sitä ennen tulla sotkemaan kuvioita.

Ripan oli tarkoitus mennä Kellokisoihin maalimieheksi hakukoirille, mutta joutuukin siis itse kisaamaan. Ilmeisesti se sitten tarkoittaa sitä, että emäntä pääsee metsään hakukoirien haukuttavaksi, jos vaan lapsille saadaan hoitaja, kun anoppikin on töissä kisapaikalla..

No, kyllä tuo kutsu sai aikaan harjoittelussa selkeän tiivistymisen, kun on niin monta asiaa, jota pitäisi vielä viilailla. Nyt treenataan siis päivittäin ja parhaimpina kaksikin kertaa = ) Huomenna mennään kentälle, jossa on käytössä myös A-este, jota ei lähimmällä kentällä nimittäin olekaan. Mukana treeneissä on lisäksi Ronja, joka tarvitsee erityisen paljon häiriötekijöitä sekä isomman kentän, että mahtuu koko seuraamiskaavion tekemään oikeaoppisesti.

Eli jännitys tiivistyy elokuulle!