Lauantaina Tuusulan näyttelyssä Leia sai H:n ja Hymy ERI:n sijoittuen omassa luokassaan neljänneksi. Tuomarina Tanya Ahlman-Stockmari.

Sunnuntaina Karjaan KV-näyttelysssä tuomaroi Jarmo Vuorinen, joka antoi molemmille tytöille ERI:n ja molemmat myös sijoittuivat luokissaan neljänsiksi. Kasvateista Meeli ja Tuittu osallistuivat junioriluokkaan saaden molemmat H:n sekä Vidan tyttö Usva EH:n.

Hantta ja Ronja jatkavat treenaamista kohti elokuun kisoja. Hantta kävi tänään ajamassa yhden jäljen sekä harjoitteli seuraamista kotipihassa. Ensi viikolle on luvassa sekä haku- että jälkiharjoituksia perustottiksen lisäksi.

Ronjan kanssa on vielä kuukausi aikaa ennen h-hetkeä ja nyt hiotaan seuraamista nakki kädessä sekä tehdään päivittäin istumisharjoittelua tavoitteena päästä eroon kaikista lisäavuista, joita tulee varmaan ihan tottumuksesta antaneeksi vaikkei niitä välttämättä edes tarvitsisi. Nyt työskennellään varmuuden ja nopeuden saavuttamiseksi sekä käydään harjoittelemassa häiriötekijöiden keskellä eli koulutuskentällä, joka on toistaiseksi jäänyt meille aika vieraaksi.