Olen harrastanut omien koirieni kanssa säännöllisesti myös juoksulenkkejä koirat hihnassa juosten ja pikkuhiljaa alkoi tuntua siltä, että joku parempikin systeemi tähän on olemassa. Löysinkin toimivan juoksuvyön Motivaattorin valikoimista ja tilasin sellaisen kahdella eri hihnalla; toinen whippet-kokoa ja toinen rottweilerille sopiva. Paketti saapui postitse sovitulla tavalla ja on kyllä todella toimiva käytössä. Vielä en ole flunssaisena uskaltautunut ihan juoksemaan, mutta tavallinen kävelykin on paljon nautittavampaa, kun on kädet vapaana sivulla eikä tarvitse välittää hihnasta.

Vyö on riittävän leveä ja hyvin topattu, siinä on paikka juomapullolle ja rahoille/kännykälle ja panikkilukko pikaista irrotustarvetta varten. Suosittelen kaikille koirien kanssa lenkkeileville; tämän kanssa hartiat rentoutuvat ja kädet saavat liikkua rennosti juoksun tahdissa, kun koira pysyy vyössä kiinni. Vastaa siis pyöräilyssä erinomaista apuvälinettä Springeriä!

I bought a canicross belt and now it´s really more enjoyable to run or walk with a dog (or two, as I can take two dogs at the same time with the same belt).