Viikonloppuna tapahtui taas paljon uutta pentujen elämässä. Perjantaina siirsimme koko köörin keittiöön keskelle elämää pentuhuoneen rauhasta. Samalla pääsivät vanhimmat koiramme tutustumaan pikkuisiin ihan läheltä ja varsinkin Finni-mummo innostui tapansa mukaan hoitamaan pentujen pyllynpesua. Ronja näyttää hyväksyvän nämä apuhoitajat silloin, kun pennut ovat hereillä eivätkä ole imemässä. Lyhyen tutustumisen jälkeen mamma ja lapset saivat taas viettää aikaa ihan keskenään.

Sunnuntaina poistin laidat pentulaatikosta, jotta pentujen olisi helpompi kulkea omalle pedille ja sieltä pois. Levitin sanomalehtiä pedin lähelle ja nostin pikkuiset heti herättyään paperille ja vasta sen jälkeen ne pääsivät leikkimään lattialle levitetyn pyyhkeen päälle, minne olin kerännyt leluarsenaalin valmiiksi.

Rantasten Leksa on jälleen osoittanut olevansa askeleen muita edellä ja kulkee laajemmalla reviirillä ympäri huonetta kuin sisaruksensa. Ensimmäiset saalintappoleikitkin on jo nähty ja mallia muille näytti, kukas muukaan kuin Leksa!

Kuvia on otettu ja laitetaan näkyviin myöhemmin illalla...