Pennut kasvavat ja lihovat samaa tahtia kuin Leia laihtuu. Kaikki ruoka näyttää sillä menevän maidontuotantoon, joten onneksi pääsemme antamaan pian lisäruokaa pennuille ja Leikku saa taas vähän lihaa luittensa päälle. Hyvä emäkoira se toki on, kun pennut ovat pulskia ja tyytyväisiä... Vaihdoimme pennut isompaan (rottweilerin) pentulaatikkoon, missä niillä on tilaa liikkua ja leikkiä. Huomenna aloitetaan kiinteämmän ruuan syöttäminen.

Pentujen isä Peltsi kävi tänään kylässä esittäytymässä pennunvaraajille. Pari kuvaakin yritettiin pimeästä ja sateisesta kelistä huolimatta napsia; yksi otos löytyy pentusivuiltamme.

Rottweiler-rintamalla ollaan taas perinteisessä tilanteessa eli koira pelitti todella näppärästi ja kisat kolkuttivat ovella, vaan eikös se alkanut juoksuaika juuri kaksi viikkoa ennen koetta!? Isäntä onkin ilmoittanut yksikantaan, että seuraava palveluskoira hänelle on uros...

Ronjan kanssa olemme saaneet aloitettua toko-harrastuksen "mallikkaasti" nollatuloksella. Tietysti tuomari vaihtui suuren koiramäärän takia huomattavasti tiukempaan kuin se, jolle alunperin ilmoittauduimme. Arvonnassa olimme saaneet numeron yksi eli näkemättä yhtään suoritusta saimme lähteä räveltämään omaamme ja kaiken kruunasi aamulla alkanut sade, joka tunnetusti ei helpota ainakaan whippetin työskentelyä. No, näillä mentiin ja alku oli ihan positiivinen; luoksepäästävyys 9, paikalla makaaminen 9, seuraaminen kytkettynä 8,5, seuraaminen taluttimetta 9, mutta sitten yllättäen maahanmeno seuraamisen yhteydessä muuttui seisomiseksi 0, seisominen seuraamisen yhteydessä seuraamiseksi 0, luoksetulo jäi etäälle ja taulapää emäntä meni ottamaan askelen taaksepäin 0 ja lopuksi hyppy lisäkäskyjen jälkeen hypättynä 0, kokonaisvaikutelma 6. Summa summarum; ohjaajan mokien takia menetettiin ainakin 18 pistettä. No, tästä on hyvä jatkaa harjoittelua, kun on käsitys oman suorituksen tasosta ja puutteista. = )

1830941.jpg
Ja lopuksi kuva-arvoitus; mikä on tämä outo kurttuinen otus, joka yrittää syödä Ripaa nenästä? Vihjeeksi voidaan antaa, että se EI ole whippet eikä E.T.