Pentunäyttelyssä esiintyivät Besties Mustapekka ja Mustapippuri pikkupennuissa; tuomarina Veli-Pekka Kumpumäki. Toro (kuvassa) sijoittui luokassaan kolmanneksi saaden erittäin hyvän arvostelun. Esiintyminenkin sujui mainiosti, varsinkin kun ottaa huomioon että niin koira kuin emäntäkin olivat ensimmäistä kertaa näyttelyssä. = )

toro_20081101.jpg

Pitan tulos oli sama kuin viimeksi eli sijoitus kolmas pikkupennuissa KP:n kera. Lisäksi tällä kertaa sijoitus kolmanneksi myös paras narttu -luokassa.

Arvostelu: "Terveesti rakentunut, tällä hetkellä ilmava narttu. Hyvät mittasuhteet ja ylälinja. Kaunis narttupennun pää. Vielä hento alaleuka. Hyvin kulmautunut. Hyvä eturinta. Löysät kyynärpäät paljastuvat liikkeessä. Hyvät sivuliikkeet."

Whippet-kehässä tuomarina oli englantilainen kasvattaja (kennel Ringmore) Vanna Leathart. Kehässä esiintyivät junnunarttu Besties Lumpeenkukka "Iisa", joka sai EH:n sekä B. Jäätelökesä "Vappu", joka sai avoimessa luokassa ERI:n muttei kuitenkaan sijoittunut neljän parhaan joukkoon isossa luokassa. Lisäksi kehässä oli sijoitusnarttu Usvalintu, joka sai EH:n.