Vietimme sunnuntaipäivän tuulisen koleassa kisapaikassa Valkeakosken Ilolassa. Mukanamme kisapaikalle saapuivat kaksi ensikertalaista, Meeli (B. Järkikulta) sekä Usva (Usvalintu), jotka molemmat juoksivat ihan kelpo suoritukset.

Meeli 210 pistettä

Usva 216 pistettä

Ryppy (Hymyn poika Pipsqueak Onnenlantti)

Alkuerässä hienon suorituksen teki B. Linnanneito "Pulu", jolle heltisi 243 pistettä, mutta valitettavasti Pulu loukkasi jalkansa johonkin terävään loppumatkasta ja päätyi finaalin sijaan kilpailueläinlääkärin tikattavaksi. Neljä tikkiä jalkaan laitettiin ja sairasloma estää osallistumisen lauantain kutsukilpailuun, SuomiCupiin. Onneksi ei kuitenkaan mitään pintanaarmua vakavampaa sattunut ja Pulu tästä hienosti tulee toipumaan.

Vito 459 pistettä ja SA

Hienot juoksusuoritukset teki nuori B. Näin on näreet "Vito", joka sijoittui normaalikokoisten urosten sarjassa viidenneksi 459 pisteellä. Ikävä uutinen tuli sitten kisojen jälkeen, että Vitolla on varvas turvoksissa ja edessä on mahdollisesti jopa varpaan poistaminen.

Muita lähisukulaisia kisassa juoksi ainakin Usvan veli Iltarusko (426 pistettä ja SA), Besties Gymkhanan tyttö Luminuolen Amerikanserkku (434 pistettä ja SA) sekä sokerina pohjalla Daamin äippä Fila, joka meni ja voitti koko mestaruuden 505 pisteellä!